Когато лицето е общински съветник и има служ бележка за доход 2018, кое приложение се попълва.
Моля за помощ. Къде в приложение 3, част втора да впиша авансово внесения данък 932 ЛВ  през годината от субсидия и продажба на мляко на ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ ?
В пощата ще я пусна необходима ми е бланка, за да я попълня.
Ще може ли линк за декларация по чл 55 за деклариране на данък ЗП второ тримесечие
мога ли да си изтегля  или ако някой има линк от някакъв сайт  програма за граждански договори трябва ми за написването на 30 граждански договора не за постоянно.
чакам още две служебни бележки да подавам ли без тях и после на 07 да подам корегираща
в 16.30 ще бъдат готови служ бележки от фирмата и в която работи.аз нямам пряко вина за това ,но не ми се ще да я глобяват .а пощата е до 17.00.
в случай че физическо лице работещо на граждански договр подаде декларация в нап на 07.05 първия работен ден тъй като днес следообяд ще и бъдат готови служебните белажки незнайно защо до сега е чакала каква е санкцията на лице3то и има ли такава.
Може ли ако някой има бланка  тримесечна декларации да ми я изпрати.
До 30 април ли се подава първото тримесечие?
на ред 1.1 в таблица V не ми приема сумата както и в таблица 6 изпращам ти я на мейла да погледнеш
Благодаря Марианка.
Къде в декларацията да впиша че лицето е с телк за данъчно облекчение.в полето пиша 7920 лв ,но не ми приема записа.
ако е удобно на някой да изпратя на мейл ГДД  попълнена със служебните бележки за проверка
пенсионер работещ на граждански договор .
къде в годишната декларация  се отбелязва ,че е пенсионер?
до 31 юли ли е срока за подаване на второ тримесечие декларация ЗП.Пак по същия начин ли се изчислява всичко - доход ако има ,продажба на продукция и субсидия.ако има някакви промени моля за помощ.а декларацията като формуляр същата ли е както на първото тримесечие от януари до март
имам  въпрос ,казали са на лицето нерегистриран земеделски производител да подаде декларация която се подавала на всеки 3 месеца.сега трябва да подава такава до 30 април.какво да попълня имам извлечение от банката за получени субсидий 2013 от януари до март.кое приложение се попълва и каква декларация.
годишна данъчна декларация, човека се занимава с пшеница има получена субсидия през 2012 г кое приложение попълвам и кой код защото в 3 трябва да отбележа ,че е земеделски производител,а той не е.